Nov 23, 2010

~Angka 22~


Bismillah..

Alhamdulillah, usia dah meningkat.. Ada jgk pluang aku merasa umur 22 tahun.. Buat kawan2 aku, trima kasih sgt2 korg smua.. Lighten up my birthday.. sgt tharu, serius aku xkan lupa seumur hidup.. First time smbut birthday kat UTM, enjoy ngn korg smua.. Thanks dear.. =,)

peristiwa kne kunci luar bilik ngn hajar n Alia.. Btul2 xkn lupa.. huhu.. pndi blakon rupanya kwn fat dua org ni.. huhu.. thanks korg dua.. N tu maya, wanie, iffah, ema n halina yang nyanyi lagu besday ngn pnuh smngat, kuat n merdunya.. Ya Allah, trima kasih korg.. tak terkata btapa blur nye fat masa tu.. Yelah, sblum tu smua tgh insaf2 cite psl kiamat, dajal n mcm2 lg.. tbe2 nyanyi lagu besday.. huhu.. thanks korg.. xtahu nk ckp cmne rasa tharu.. maceh..^_^ Hadiah2 yang smua bagi mmg tak ternilai harganya..

Buat mama abah yang tak sengaja terlupa besday adik.. huhu.. xpe2.. its ok.. sbg denda, tahun ni wajib bg hadiah.. hehe.. nway, thanks banyak2.. nyanyi2 lagu besday dlm hp.. hehe.. rindunye smua kat rumah.. =)

untuk smua yang wish kat FB n hp.. Thanks smua.. May all the wishes come true.. amin ya rabb.. Moga kita smua sama2 dinaungi rahmat n kasih syg Allah.. insyaAllah.. Sama2 bjaya n bahagia dunia akhirat insyaAllah.. remember dear, jgn ingat Allah wktu susah je.. Ingatlah Allah ketika senang dan gembira.. kita akan bahagia.. ^_^

Buat org pertama yg wish besday.. trima kasih.. sgt terharu sbb awk ingat besday sy.. dan terima kasih dgn hadiahnye.. Sgt tak ternilai.. Betul ni, sgt terharu.. Sgt berharap sbulan tu cepat bjalan utk tiba pd tarikh 22 tu smula.. huhu.. sy akan blajar jd kuat.. insyaAllah.. xtahu smada awk bace ke tak blog ni, tp sy btul2 nk ucap trima kasih.. wlu kt mana pn awk, apa pn awk buat.. moga awk kuat n tpelihara d sana..

entry kali ni nk ucap trima kasih pd smua.. special entry utk korg smua.. hehe.. trima kasih smua.. kat sini dsertakan gmbar2 related ngn besday tahun ni.. hehe..



hadiah hajar n alia.. maceh korng.. ^_^


hadiah maya.. kiut.. maceh dear.. ^_^





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...