Dec 2, 2010

Alhamdulillah.. Lega..

Bismillah..

1 Dismeber 2010, berakhirnya presentation PSM aku, bmkna sistem aku pun siap n tamatlah pengajian degree aku kat UTM ni.. Alhamdulillah.. sgt lega sbb smuanya selesai seperti yang dijangka n sistem aku siap sepenuhnya dalam masa yang telah ditetapkan.. Walaupun banyak bnde yang aku kena hadapi n rasai sepanjang nak siapkan projek ni n on the day of presentation, tapi aku rse smua tu byk mngajar aku utk jadi lbh matang n btanggungjwb dlm smua tindakan yang aku ambil dlm khidupan.. Pape pun, smua cadangan dan nasihat penyelia n pnilai2 aku, aku akan ambik jadi pengajaran utk develop sistem aku satu hari nnt..

Bila pk2 smula, mmg sekejap je masa blalu.. Hari tu duduk2 cite ngn Maya, mmg kami bdua dpt rs mcm kajaiban je.. huhu.. aku ingat lagi mse mula2 dtg nk daftar kat UTM.. Skrg ni, aku dh hbis dh pngajian.. Alhamdulillah, sgt lega.. Aku akn tresure smua memori2 kat UTM ni, xkirala pahit @ manis.. ^_^ Kat UTM ni, aku knl ramai org.. Byk watak, byk sifat, byk perangai.. smuanya unik n ad klbhan n kkurgan msg2.. N dgn dorg smua la aku bljr utk jd lbh matang dlm khidupan aku.. Thanks korg smua.. Nak list nama sorg2, jenuh.. hehe..

Pape pn, skrg ni time utk buat pembetulan PSM.. Byk format salah.. kihkihkih.. Dah mmg org yg taip tesis ni suka langgar rules, mknanya format pn msti sush nk follow.. fail la mnde2 skema cmni.. Tapi sblum PSZ reject tesis aku, n aku kne jilid balik (mknanya terbang duit aku..), baik aku ‘memaksa’ diri aku follow je format yang UTM dh tetapkan.. huhu.. Pape pun, skrg AKU LEGA N XSABAR NAK KONVO.. =)

aku nak bunga cmni.. tlg bagi.. hehe.. ^_^


konvokesyen UTM.. ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...