Jan 21, 2011

~Contest : Kami kembarkah? ~

Bismillah..

Waaa… ini first time aku ikut contest.. Ni
Cik Maya la ni tnpa sedar dh influence aku ikut contest ni.. Serius berair2 mata baca blog dia dok citer psl aku.. Sgt tharu.. thanks dear.. Jadi aku ngn rasminye, ikut contest “Kami Kembarkah?” anjuran cik dina..

Ok, ni banner contest cik dina.. maceh
cik dina, sy join ye.. ^_^



erm, ni la muka kembar aka bestfren aku.. kembar ke?? huhu.. tahla kembar tang mana?? den pun xnmpak.. huhu.. tp cm pe yg Maya ckp kat blog dia, rmi org dok tego muka aku ngn dia sme.. korg telek2 la.. tang mana tah yg sme.. mne tahu korg nmpk titik psamaan tu.. huhu..



Aku dan maya (nama sebenar : Nurul Umairah bt Kasim) knl dh lbh kurg 10 thun.. dr form 1 smpi form 5, msuk alam matrik, masuk alam universiti, smpila skrg dh hmpir nk msuk alam pkerjaan n rumahtangga, msih kukuh lg jodoh aku ngn maya..

Maya ni sifatnya mmg suka shopping.. takat tawaf sekali jusco tu, xde hal beb.. huhu.. n aku mmg suka layan dia shopping.. Kbtulan cita rasa kteorg mmg lbh kurg sme.. klu aku suka, maya pn suka.. klu maya xsuka, aku pn xbknan gk.. jd akhirnye, sme2 xbeli pape.. huhu..Tp skali minat, 2 2 pakat beli mnde sme.. Contohnye jam casio pink ni.. hehe..



pstu part aku pling suka, Maya sgt suka g kedai buku mcm aku.. klu kuar dating bdua, xpenah miss g kedai buku.. Pstu ngn xmalunye buat kdai buku mcm library psndirian.. siap blh bsila dpn rak buku smbil belek2 buku dr kulit buku smpi ke helaian takhir.. -_-” pstu ngn muka xbslh kuar dr kdai tu tnpa beli pape.. Thanks tu MPH Taman U yg sgt bsbar ngn karenah kami.. hehe.. (aku rse dorg dh ingat muka aku ngn Maya.. haha..)

Xlama lg bsfren aku dh nk nikah.. waaa.. leh tak nk dating ngn maya sme je cm skrg?? msti rndu gile ngn dia bila dh dok jauh2 nnt.. Aku siap dh usha2 brg hntaran ngn Maya.. dh minat pn lbh kurg, jd angan2 pun lbh kurg la.. huhu.. Aku dh psg niat nk hiaskan hantaran utk Maya nnt.. aku part hias2 ni mmg very the suka.. huhu.. u nk I jd pngapit ea maya.. bleh2.. sponsor baju ea.. hehe..

Pape pun, aku sgt syg kan pshabtan ni, sgt sygkan Maya.. Dear, moga ukhwah kita akan bkekalan dunia akhirat.. Moga awk akn trus sukses n bjaya dlm stiap lapangan n bidang yg ak ceburi.. u can do it.. ^_^


2 comments:

  1. korang memang betul kembar laa!!
    sama2 join contest nie...
    kira sehati sejiwa...
    sangat sweet~~
    neway..
    thx 4 joined...
    gud luck yaa~ =)

    ReplyDelete
  2. thanks cik dina..
    insyaAllah..
    cik dina pun hepi2 slalu.. ^_^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...